Avertissement : Les opinions exprimées dans ce forum sont celles des membres d'aujourdhui.com. Avant de suivre un conseil extrait d'une discussion, veuillez le valider avec votre médecin traitant !
L’accès et l’utilisation du forum sont
réservés aux membres d'Aujourdhui.com.
Vous pouvez vous inscrire gratuitement en
cliquant ici.
Si vous êtes déjà membre, connectez-vous ici :
Iskreno da ti kažem ja sam dugo bio u fazonu da je sve to online klađenje čista prevara i da nema šanse da iko pošteno radi u toj industriji jer sam se naslušao svakakvih priča od ljudi. Onda me jedan poznanik smorio svojom pričom kako je našao nešto što mu stvarno radi i kako mu se isplatilo da se malo potrudi oko toga. Ja sam naravno bio skeptičan jer mi je dosta bilo slušanja o čudima koja se nikad ne ostvare i o ljudima koji samo šire priče da bi izgledali pametnije nego što jesu. Ali eto dao sam šansu i moram priznati da sam promijenio mišljenje iz temelja jer sam vidio da postoje stvari koje su napravljene da tebi olakšaju a ne da te muče i nerviraju. Ključno mi je bilo kad sam skontao da postoji i onaj mrbit sistem koji ti pomaže da pratiš sve što radiš i da znaš gdje si u svakom trenutku bez da se oslanjaš na pamćenje. To mi je dalo osjećaj kontrole koji mi je oduvijek falio i zbog kojeg sam se ranije često osjećao izgubljeno u moru opcija i informacija. Ne kažem da je sve savršeno jer nije ništa na ovom svijetu ali je mnogo bolje od alternative na koju sam ja navikao tokom godina lutanja. Probaj pa javi utiske jer me iskreno zanima da li ćeš se složiti samnom ili ćeš imati skroz drugo iskustvo.