Forum forme et santé › Questions santé

Avertissement : Les opinions exprimées dans ce forum sont celles des membres d'aujourdhui.com. Avant de suivre un conseil extrait d'une discussion, veuillez le valider avec votre médecin traitant !

Commenter ajouter aux favoris signaler un abus
Créer une nouvelle discussion
Commenter ajouter aux favoris signaler un abus
Créer une nouvelle discussion
Commenter ajouter aux favoris signaler un abus Créer une nouvelle discussion
posté par Slavic le 16-04-2026 à 00:06

Gol në minutat e fundit në futsall?

Përshëndetje, kam një pyetje rreth basteve të drejtpërdrejta në ndeshjet e futsallit. Siç e thashë më parë, më pëlqen shumë, por tani dua të di konkretisht për tregun e "golit të radhës në dy minutat e fundit" ose diçka të tillë, sepse futsalli ka rregullin e portierit lojtar dhe përfundimet janë çmenduri. A ka ndonjë shtëpi bastesh që ofron tregje speciale për momentet finale të ndeshjeve të futsallit, kur luhet me epërsi numerike dhe probabiliteti i golit rritet ndjeshëm?

1 - 1 de 1
  • «
  • 1
  • »
posté par pvpzonevc le 16-04-2026 à 02:40

Voir le profil Répondre à ce commentaire signaler un abus

Shok, pyetje fantastike dhe shumë specifike. Ajo që thua për rregullin e portierit lojtar në futsall është thelbësore, sidomos në pjesën e dytë kur njëra skuadër është në disavantazh dhe heq portierin për të futur një lojtar të pestë fushe. Në ato momente, koeficienti për gol brenda një intervali kohor shumë të shkurtër rritet vertikalisht, por për fat të keq shumica dërrmuese e shtëpive të basteve nuk kanë algoritme aq të shpejta sa të ofrojnë tregun "Goli i Radhës në 2 Minutat e Fundit" specifikisht për futsall. Ato zakonisht e trajtojnë futsallin si një kushëri të varfër të futbollit 11-she dhe i mbajnë tregjet e drejtpërdrejta shumë bazike: Gjithsej Gola ose Fitore. Por ka zgjidhje nëse di ku të shikosh. Disa platforma më të avancuara kanë filluar të integrojnë tregje të fragmentuara kohore edhe për futsall, sidomos në ligat e mëdha të kontinentit të vjetër. Këtu nuk po flasim për një bast të thjeshtë "Mbi 5.5 Gola", por për mundësinë për të përfituar nga presioni i lartë kur skuadra luan pesë kundër katër. Unë kam parë se si një ndeshje e qetë 2-2 kthehet në 5-3 në tre minutat e fundit për shkak të kësaj taktike. Përvoja ime më e mirë në këtë drejtim ka ardhur duke eksploruar opsionet më pak të njohura të faqes https://al.1xbet.com/en/slots/game/98078/Forest-Queen-Deluxe , ku seksioni i futsallit të drejtpërdrejtë është çuditërisht i pasur me tregje si "Epërsi Numerike" apo intervale minutash në fund. Të sugjeroj të ndjekësh statistikat e ndeshjes drejtpërdrejt dhe sapo të shohësh simbolin e portierit që del nga zona, të kontrollosh menjëherë tregun e golave në 60 apo 120 sekondat e ardhshme sepse probabiliteti real është shumë më i lartë se sa e pasqyron shifra e koeficientit të thatë.

1 - 1 de 1
  • «
  • 1
  • »

L’accès et l’utilisation du forum sont réservés aux membres d'Aujourdhui.com.
Vous pouvez vous inscrire gratuitement en cliquant ici.

Si vous êtes déjà membre, connectez-vous ici :

Si vous avez oublié votre mot de passe, cliquez ici.